Als je “ja” zegt tegen anderen, wees dan zeker dat je niet “nee” zegt tegen jezelf

Paulo Coelho

Het gaat ons om u, u als ondernemer
maar meer nog u als mens.

Ooit bent u met uw onderneming gestart vanuit een ideaal. Dag in dag uit wordt door u gewerkt aan de realisatie van uw doelen. Wie zijn wij dan, dat wij ons centraal zouden willen stellen in onze relatie met u. Integendeel, wij zijn er juist om u te helpen op het hobbelige pad van het ondernemen, om u te begeleiden bij de keuzes die u maakt, de mogelijkheden die zich aandienen en de moeilijke stappen die soms genomen moeten worden.

Onderdeel worden van uw winst, niet van uw kosten, daar streven wij naar. Door een op uw maat gesneden adviestraject zetten wij, op basis van uw doelen, samen met u het pad uit naar de realisatie daarvan. Wij maken daarbij gebruik van indicatoren, kerncijfers en budgetten. Tevens adviseren wij hoe uw organisatie efficiënt en professioneel kan worden ingericht om uw onderneming optimaal te laten functioneren. En altijd voor een vaste prijs per maand, dan weet u immer waar u aan toe bent.

Anders voor u

Wij zijn niet als een traditioneel accountantskantoor, wij zijn anders. Vanuit onze meer dan vijftig jarige ervaring op het gebied van accountancy begeleiden wij in de regio Eindhoven ondernemers op hun pad naar groei, naar continuïteit en naar hun stip op de horizon. Wij geven meerwaarde aan onze werkzaamheden omdat wij ons inleven in u en uw onderneming.

Uw vaste prijs

Administraties, jaarrekeningen, fiscale aangiften en loonadministraties zijn essentiële, verplichte aspecten binnen een onderneming en de inhoud daarvan is de uitkomst van keuzes die u als ondernemer iedere dag maakt. Deze essentiële zaken worden door ons met vakkennis en –kunde voor u verzorgd voor een vaste prijs per maand.

Actief Icon

Actief

Betrokkenheid bij onze relaties zit in onze genen

Bewust Icon

Bewust

Duidelijk maken waarom en waar het om gaat

Concreet Icon

Concreet

Weten waar je aan toe bent, ook qua prijs

Doelgericht Icon

Doelgericht

Richting geven aan vandaag, maar ook aan morgen

Actief Icon

Actief

Betrokkenheid bij onze relaties
zit in onze genen

Bewust Icon

Bewust

Duidelijk maken waarom en
waar het om gaat

Concreet Icon

Concreet

Weten waar je aan toe bent,
ook qua prijs

Doelgericht Icon

Doelgericht

Richting geven aan vandaag,
maar ook aan morgen